Carnaroli rijst 500g, Alce Nero
Art nr.
R113
Carnaroli rijst wordt het meest gebruikt voor risotto vanwege de grootte van de korrels en het hoge percentage amylose, waardoor het tijdens het koken goed bijeen blijft. Behalve voor risotto is hij ook geschikt voor bijgerechten en rijstsalades. Het is vacuüm verpakt. Op elke verpakking staat een
Omschrijving
Carnaroli rijst wordt het meest gebruikt voor risotto vanwege de grootte van de korrels en het hoge percentage amylose, waardoor het tijdens het koken goed bijeen blijft. Behalve voor risotto is hij ook geschikt voor bijgerechten en rijstsalades. Het is vacuüm verpakt. Op elke verpakking staat een etiket met een beschrijving van de sensorische kenmerken, de oorsprongsgebieden en de teelttechnieken.
Specificaties
GTIN | 8009004814868 |
Certificatie | Biologisch |
Merk | Alce Nero |
Aanbevolen verkoopprijs | 4,65 |
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.