Carnaroli rijst 500g, Alce Nero

Art nr. R113
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Carnaroli rijst wordt het meest gebruikt voor risotto vanwege de grootte van de korrels en het hoge percentage amylose, waardoor het tijdens het koken goed bijeen blijft. Behalve voor risotto is hij ook geschikt voor bijgerechten en rijstsalades. Het is vacuüm verpakt. Op elke verpakking staat een
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Carnaroli rijst wordt het meest gebruikt voor risotto vanwege de grootte van de korrels en het hoge percentage amylose, waardoor het tijdens het koken goed bijeen blijft. Behalve voor risotto is hij ook geschikt voor bijgerechten en rijstsalades. Het is vacuüm verpakt. Op elke verpakking staat een etiket met een beschrijving van de sensorische kenmerken, de oorsprongsgebieden en de teelttechnieken.

Specificaties
GTIN 8009004814868
Certificatie Biologisch
Merk Alce Nero
Aanbevolen verkoopprijs 4,65
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden